9,1
503 beoordelingen
Terug naar overzicht
Rijkswaterstaat-ontvangt-Gouden-RAI-Wiel-2021-hero-dlrsts.jpg

Rijkswaterstaat ontvangt Gouden RAI Wiel

Grote waardering voor hun werk

Rijkswaterstaat heeft het Gouden RAI Wiel 2021 ontvangen. Die prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen of andere partijen die zich inzetten voor de mobiliteit van Nederland. Dit jaar gaat de eer naar de weginspecteurs van Rijkswaterstaat. In hun Toyota Hilux verrichten zij belangrijk werk.

Helden van de weg

De weginspecteurs van Rijkswaterstaat zijn de helden van de weg. Zij zorgen ervoor dat de weg na een pech- of ongeval snel weer vrij is. Ook bij sneeuw of objecten op de weg komen zij in actie. Dat werk is uitdagend, want bijna geen situatie is hetzelfde. Daarnaast is het ook nog eens gevaarlijk werk, want de rode kruizen die voor extra veiligheid voor de weginspecteurs moeten zorgen worden vaak genegeerd. Dit jaar zijn tot nu toe al dertig pijlwagens aangereden. Toch gaan de weginspecteurs onvermoeibaar door om de Nederlandse wegen goed door te laten stromen. Petje af!

Rijkswaterstaat-ontvangt-Gouden-RAI-Wiel-2021-555-img-02.jpg
Rijkswaterstaat-ontvangt-Gouden-RAI-Wiel-2021-555-img-01.jpg
Betrouwbare partner

Om hun werk goed te kunnen doen, hebben de weginspecteurs van Rijkswaterstaat betrouwbare partners nodig. Dan hebben we het niet alleen over hun collega’s en de hulpdiensten, maar ook over hun auto’s. Niet voor niets is de oersterke Toyota Hilux al jaren een door Rijkswaterstaat veelgebruikte auto. De Hilux maakt zijn onverwoestbare imago volledig waar. Niet alleen vertoont het model zelden storingen, ook biedt hij optimale bescherming wanneer een ‘roodkruisnegeerder’ de auto over het hoofd ziet. Bovendien is de Toyota Hilux een comfortabele werkplek op weg naar een melding.

Dankbaar

De weginspecteurs van Rijkswaterstaat doen hun werk dag en nacht, in weer en wind en vaak ook nog eens met gevaar voor eigen leven. Veel automobilisten staan daar niet altijd bij stil. De weginspecteurs houden Nederland draaiend en zorgen ervoor dat iedereen veilig onderweg kan zijn. Dat Rijkswaterstaat nu het Gouden RAI Wiel in ontvangst mag nemen is dan ook meer dan terecht!

Rijkswaterstaat-ontvangt-Gouden-RAI-Wiel-2021-555-img-03.jpg
Meer info over de Hilux Inschrijven Toyota nieuwsbrief