9,1
458 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Flakkee

9,1

458 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede dealer die service geeft en begrip heeft voor de klant.

W den boer
27-05-2021

Betrouwbaar en fijne service.

E.P. Bender (Dordrecht)
07-05-2021

Afhandeling van de werkzaamheden was snel en adequaat. Er was geen prijsopgave vooraf, wel was de prijs redelijk. De wachtruimte was niet optimaal, er was geen rekening gehouden met de corona maatregelen. Het zou fijn zijn als er buiten het gebouw bankjes waren geplaatst voor gebruik bij goed weer. Ik ga volgende keer zeker weer naar deze dealer.

R.van Mastrigt
07-05-2021

Prima dealer, die afspraken nakomt.

Henk steehouwer (Ouddorp)
21-04-2021

Slechte service, komen afspraken niet na, vergeten dingen te doen en slechte communicatie.

B van Rooij
14-04-2021

Prettig bedrijf, deskundig en vriendelijk personeel.

Corrie van Ours
14-04-2021

Goede service en correcte behandeling.

Dhr.W.Chr.van Bellen (Tholen)
18-03-2021

Een aanrader hier uw auto aan te schaffen, omdat men u keurig te woord staat en meedenkt met de wensen.

Jaap (Middelharnis)
18-03-2021

Betrouwbaar en een vriendelijke ontvangst.

Dhr. A. van Prooijen (Stellendam)
16-03-2021

Goed en vertrouwd bedrijf met eerlijke mensen.

Jaco van der Have (Dirksland)
16-03-2021

Gewoon fijn geholpen.

jaap v d veer
04-03-2021

Prima zaak op allerlei terrein.

Bert Weikers (Nieuw-Beijerland)
22-02-2021

Prima garage, betrouwbaar, goede afspraken, snelle service!!

Marianne V. (Stellendam)
22-02-2021

Goede afspraken, deskundige mensen, vriendelijke ontvangst. Goede wachtruimte met beste koffie en drinken!

Gerard Oele (Sirjansland)
11-02-2021

Staan altijd voor je klaar.

Joke de Jong (Stellendam)
11-02-2021

Altijd goed geholpen, en service uitstekend, monteurs zijn vaklui.

Jaap van Wijk (Goedereede)
04-02-2021

Vriendelijke mensen en heldere afspraken!

Ad (Puttershoek)
04-02-2021

Goed contact, goede voorlichting, kortom geeft een vertrouwd gevoel.

Th.de Jong (Middelharnis)
29-01-2021

Dit bedrijf geeft een uitstekende service.

M. van der Valk (Renesse)
14-01-2021

Altijd perfecte behandeling en correcte uitvoering van de werkzaamheden.

G. Gaasenbeek (Stad aan’t Haringvliet )
07-01-2021

Geweldige en persoonlijke service.

G van Breukelen (Utrecht)
04-01-2021

Prima bedrijf, met korte, duidelijke responsetijd en dicht bij de woonplaats.

W. Koppenaal (Ouddorp)
04-01-2021

Men staat altijd voor je klaar.

Pieter Hemerik (Herkingen )
28-12-2020

Het is een goede Toyota garage en ik ben daar al jaren klant.

Hans Kalle (Herkingen)
28-12-2020

ik ben pas 75 jaar maar dit is de eerste garage waarbij ik achteraf niet het gevoel had dat zij mij met iets geflest hadden, en ik heb in mijn leven diverse autos gehad om de 2 à 3 jaar een nieuwe vanaf mijn 23e. Bravo!

E T E Derrez (Ouddorp)
10-12-2020

Sublieme service, niets is teveel. Denken met je mee en verder.

H. Bruinhof
03-12-2020

Vriendelijkheid, kundigheid, enz.

C.Nootenboom (Den Bommel)
03-12-2020

Goede service voor mijn auto. En fijn dat de auto gehaald en gebracht werd.

Marianne van Eelen (Goedereede)
12-11-2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam. nemen de tijd ook al hebben ze geen tijd. Komen afspraken na.

Vincent Swarttouw (Middelharnis)
29-10-2020

Kwaliteit!

Bram Ritmeester (Brielle )
22-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.