9,1
415 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Flakkee

9,1

415 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Gewoon goed.

A.Quak (Rozenburg)
26-06-2020

Prima garage, plezierige mensen en vakkundige service.

Joop Bensdorp (Nieuwe-Tonge)
17-06-2020

Goede dealer met vakkundig, behulpzaam en vriendelijk Personeel. Komt na wat er is afgesproken en als er eens onvolkomendheden zouden zijn worden deze zonder problemen opgelost. Kortom een dealer waar je op kan vertrouwen.

Guus van Rooij (Stad aan het Haringvliet)
11-06-2020

Snelle en goede service. Vriendelijk geholpen.

L. De Beer (Herkingen)
10-06-2020

Gewoon goed geholpen zo als het hoort.

Jan Musters (Ossendrecht)
03-06-2020

Net bedrijf en prettige mensen om mee te werken.

Jaap boogaard (Middelharnis)
14-05-2020

Zeer goede service.

J de Jong (Oude Tonge )
14-05-2020

Voor de 3e keer een Aygo gekocht bij deze garage, wederom erg tevreden, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede inruilprijs. Kortom een fijn autobedrijf ook voor de jaarlijkse beurt van de auto, goeie service.

Corrie van Ours (Stellendam)
14-05-2020

Betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn kenmerkend voor dit bedrijf. Poespas en mooie verhalen zul je hier tevergeefs zoeken!! "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt" zou hier het motto kunnen zijn, niet alleen nu maar over een reeks van jaren. Mijn complimenten! Ik hoop dat "Flakkee" nog lang op deze voet door kan gaan.

Dick van Vlaardingen (Rockanje)
07-05-2020

Zeer tevreden. Dit is mijn vijfde de Toyota al. Allen gekocht bij automobielbedrijf Flakkee . Dus ik ben tevreden.

Marinus klink (Sommelsdijk )
04-05-2020

Betrouwbaar, netjes en professioneel.

Rob Winkelman (Melissant)
29-04-2020

Altijd zeer vriendelijk.

m.wiegel (sommelsdijk)
24-04-2020

Prima service.

Wim Ammerdorffer
17-04-2020

We zijn eerlijk en duidelijk geholpen.

M. Hornsveld (Dirksland)
17-04-2020

Je bent altijd welkom al is het maar om even iets te vragen. Onze vorige Toyota heeft hier zijn hele leven onderhoud gehad en we hebben dat altijd als perfect ervaren.

Conny de Knecht
19-03-2020

Uitstekende service.

Wim Breeman (Rhoon)
13-03-2020

Kan niet beter.

Bert Weijers (Nieuw-Beijerland)
05-03-2020

ik ben er al jaren en nooit problemen

Dhr B van der Putte (Oude-Tonge)
03-03-2020

Ze doen wat ze beloven en zelfs iets meer. Proefrit, offerte, wachten op de aflevering en de aflevering van de auto is gewoon goed geregeld.

Familie Maliepaard (Dirksland)
26-02-2020

Goede service, vriendelijk personeel en verstand van zaken, mooie showroom

Quist (Scharendijke )
19-02-2020

Ik ben zeer tevreden over Automobiel bedrijf Flakkee.b.v.Ben altijd prima geholpen,staan altijd voor je klaar,op kantoor en in de werkplaats

Joke de Jong (Stellendam)
12-02-2020

Klandvriendelijk postive servies

J c breeman
12-02-2020

Fijn bedrijf, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goeie service

Corrie van Ours (Stellendam)
07-02-2020

Er hangt een ongedwongen gezellige sfeer,niks moet alles mag. Kortom zeer tevreden??

Jaap Visser (Oostvoorne)
05-02-2020

Tevreden over gedane zaken. Vriendelijk. Kennis van zaken.

A. (Dirksland)
31-01-2020

Fijne dealer, zeer flexibel en aandacht voor de klant! Zeker aan te raden!

J. den Vogel (Oud Beijerland)
22-01-2020

De garage is een betrouwbare garage. De medewerkers vriendelijk en belend met alle werkzaamheden die nodig zijn aan mijn wagen.

W de Ridder (Melissant)
22-01-2020

goede service en deskundig personeel

Dhr. A.J. Brehm (Sommelsdijk)
08-01-2020

Toyota Dirksland werkt zoals het behoort, correct en eerlijk tegen de klanten. Onderhoud en reparatie zijn bij hun in goede handen.

mvr. H. Velthuizen- van der Waal (Ridderkerk/Slikkerveer.)
30-12-2019

omdat ik tevreden ben over deservice

Jani Meijer (Ouddorp)
13-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.