9,1
431 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Flakkee

9,1

431 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service voor mijn auto. En fijn dat de auto gehaald en gebracht werd.

Marianne van Eelen (Goedereede)
12-11-2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam. nemen de tijd ook al hebben ze geen tijd. Komen afspraken na.

Vincent Swarttouw (Middelharnis)
29-10-2020

Kwaliteit!

Bram Ritmeester (Brielle )
22-10-2020

Prettig contact, zoekt naar oplossingen en informeert met veel geduld.

Ruud van Lent (Mijnsheerenland)
15-10-2020

Ik heb mijn auto daar gekocht en is daar nu al 6 jaar in onderhoudWord er altijd vriendelijk geholpen Voelt betrouwbaar! Het enige wat ik dit keer na m’n jaarlijkse keuring heb gemist, is het rolletje Toyota pepermunt Zo leuk als je je auto instapt en dat rolletje ligt op het Dashboard ;)

Heleen vd Lelie
08-10-2020

Een dealer die goed naar je wensen luistert en dat ook echt levert. Maatwerk. Bovendien is de hele aflevering een feestje. Heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. Top!

Dhr. Francisco Zuniga (Berkel en Rodenrijs)
08-10-2020

Prima dealer, flexibel, goede afspraken, al jaren klant en altijd prima ervaring.

Wim Breeman (Rhoon)
25-09-2020

Vanwege hun vakkundigheid.

Dhr. F de Vos
07-09-2020

Nette zaak, goede ontvangst het zijn vakmensen, nooit geen problemen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

L.Quist (Sint Philipsland)
02-09-2020

De garage is aan te bevelen. Zeer klantvriendelijk.

G.J. de Wolff
27-08-2020

Afspraken zijn snel en eenvoudig te maken, hierbij is afspraak ook afspraak met dien verstande dat indien mogelijk en/of noodzakelijk soepele invulling mogelijk is. Vriendelijke mensen en lekkere koffie. Van harte aanbevolen.

Anne van der Zee (Spijkenisse)
21-08-2020

Goede info omtrent welk model/type aan onze wensen voldeed. Onthullings ceremonie inclusief de bloemen bij afleveren was een leuk item.

Dhr. P Dammes (Oude Tonge)
20-08-2020

De receptie is zeer vriendelijk. Bij ad-hoc bezoek zonder aankondiging wordt er ook snel actie genomen. Dit bedrijf stelt zich heel flexibel op. Ook aan huis service toen de auto het helemaal niet meer deed. De monteur was binnen 20 minuten na mijn telefoontje al aan het sleutelen op de oprit. Alles wordt snel opgelost.

Dhr. P. Gommers (Dirksland)
03-08-2020

Ze zijn heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar.

Wilma van’t Hof (Dirksland)
03-08-2020

Super vriendelijk en deskundig personeel.

Puck H.
30-07-2020

Vriendelijk te woord gestaan en alles goed uitgelegd!

B. Fontein (Herkingen)
16-07-2020

Gewoon goed.

A.Quak (Rozenburg)
26-06-2020

Prima garage, plezierige mensen en vakkundige service.

Joop Bensdorp (Nieuwe-Tonge)
17-06-2020

Goede dealer met vakkundig, behulpzaam en vriendelijk Personeel. Komt na wat er is afgesproken en als er eens onvolkomendheden zouden zijn worden deze zonder problemen opgelost. Kortom een dealer waar je op kan vertrouwen.

Guus van Rooij (Stad aan het Haringvliet)
11-06-2020

Snelle en goede service. Vriendelijk geholpen.

L. De Beer (Herkingen)
10-06-2020

Gewoon goed geholpen zo als het hoort.

Jan Musters (Ossendrecht)
03-06-2020

Net bedrijf en prettige mensen om mee te werken.

Jaap boogaard (Middelharnis)
14-05-2020

Zeer goede service.

J de Jong (Oude Tonge )
14-05-2020

Voor de 3e keer een Aygo gekocht bij deze garage, wederom erg tevreden, vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede inruilprijs. Kortom een fijn autobedrijf ook voor de jaarlijkse beurt van de auto, goeie service.

Corrie van Ours (Stellendam)
14-05-2020

Betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn kenmerkend voor dit bedrijf. Poespas en mooie verhalen zul je hier tevergeefs zoeken!! "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt" zou hier het motto kunnen zijn, niet alleen nu maar over een reeks van jaren. Mijn complimenten! Ik hoop dat "Flakkee" nog lang op deze voet door kan gaan.

Dick van Vlaardingen (Rockanje)
07-05-2020

Zeer tevreden. Dit is mijn vijfde de Toyota al. Allen gekocht bij automobielbedrijf Flakkee . Dus ik ben tevreden.

Marinus klink (Sommelsdijk )
04-05-2020

Betrouwbaar, netjes en professioneel.

Rob Winkelman (Melissant)
29-04-2020

Altijd zeer vriendelijk.

m.wiegel (sommelsdijk)
24-04-2020

Prima service.

Wim Ammerdorffer
17-04-2020

We zijn eerlijk en duidelijk geholpen.

M. Hornsveld (Dirksland)
17-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.