9,1
447 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Flakkee

9,1

447 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima zaak op allerlei terrein.

Bert Weikers (Nieuw-Beijerland)
22-02-2021

Prima garage, betrouwbaar, goede afspraken, snelle service!!

Marianne V. (Stellendam)
22-02-2021

Goede afspraken, deskundige mensen, vriendelijke ontvangst. Goede wachtruimte met beste koffie en drinken!

Gerard Oele (Sirjansland)
11-02-2021

Staan altijd voor je klaar.

Joke de Jong (Stellendam)
11-02-2021

Altijd goed geholpen, en service uitstekend, monteurs zijn vaklui.

Jaap van Wijk (Goedereede)
04-02-2021

Vriendelijke mensen en heldere afspraken!

Ad (Puttershoek)
04-02-2021

Goed contact, goede voorlichting, kortom geeft een vertrouwd gevoel.

Th.de Jong (Middelharnis)
29-01-2021

Dit bedrijf geeft een uitstekende service.

M. van der Valk (Renesse)
14-01-2021

Altijd perfecte behandeling en correcte uitvoering van de werkzaamheden.

G. Gaasenbeek (Stad aan’t Haringvliet )
07-01-2021

Geweldige en persoonlijke service.

G van Breukelen (Utrecht)
04-01-2021

Prima bedrijf, met korte, duidelijke responsetijd en dicht bij de woonplaats.

W. Koppenaal (Ouddorp)
04-01-2021

Men staat altijd voor je klaar.

Pieter Hemerik (Herkingen )
28-12-2020

Het is een goede Toyota garage en ik ben daar al jaren klant.

Hans Kalle (Herkingen)
28-12-2020

ik ben pas 75 jaar maar dit is de eerste garage waarbij ik achteraf niet het gevoel had dat zij mij met iets geflest hadden, en ik heb in mijn leven diverse autos gehad om de 2 à 3 jaar een nieuwe vanaf mijn 23e. Bravo!

E T E Derrez (Ouddorp)
10-12-2020

Sublieme service, niets is teveel. Denken met je mee en verder.

H. Bruinhof
03-12-2020

Vriendelijkheid, kundigheid, enz.

C.Nootenboom (Den Bommel)
03-12-2020

Goede service voor mijn auto. En fijn dat de auto gehaald en gebracht werd.

Marianne van Eelen (Goedereede)
12-11-2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam. nemen de tijd ook al hebben ze geen tijd. Komen afspraken na.

Vincent Swarttouw (Middelharnis)
29-10-2020

Kwaliteit!

Bram Ritmeester (Brielle )
22-10-2020

Prettig contact, zoekt naar oplossingen en informeert met veel geduld.

Ruud van Lent (Mijnsheerenland)
15-10-2020

Ik heb mijn auto daar gekocht en is daar nu al 6 jaar in onderhoudWord er altijd vriendelijk geholpen Voelt betrouwbaar! Het enige wat ik dit keer na m’n jaarlijkse keuring heb gemist, is het rolletje Toyota pepermunt Zo leuk als je je auto instapt en dat rolletje ligt op het Dashboard ;)

Heleen vd Lelie
08-10-2020

Een dealer die goed naar je wensen luistert en dat ook echt levert. Maatwerk. Bovendien is de hele aflevering een feestje. Heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. Top!

Dhr. Francisco Zuniga (Berkel en Rodenrijs)
08-10-2020

Prima dealer, flexibel, goede afspraken, al jaren klant en altijd prima ervaring.

Wim Breeman (Rhoon)
25-09-2020

Vanwege hun vakkundigheid.

Dhr. F de Vos
07-09-2020

Nette zaak, goede ontvangst het zijn vakmensen, nooit geen problemen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

L.Quist (Sint Philipsland)
02-09-2020

De garage is aan te bevelen. Zeer klantvriendelijk.

G.J. de Wolff
27-08-2020

Afspraken zijn snel en eenvoudig te maken, hierbij is afspraak ook afspraak met dien verstande dat indien mogelijk en/of noodzakelijk soepele invulling mogelijk is. Vriendelijke mensen en lekkere koffie. Van harte aanbevolen.

Anne van der Zee (Spijkenisse)
21-08-2020

Goede info omtrent welk model/type aan onze wensen voldeed. Onthullings ceremonie inclusief de bloemen bij afleveren was een leuk item.

Dhr. P Dammes (Oude Tonge)
20-08-2020

De receptie is zeer vriendelijk. Bij ad-hoc bezoek zonder aankondiging wordt er ook snel actie genomen. Dit bedrijf stelt zich heel flexibel op. Ook aan huis service toen de auto het helemaal niet meer deed. De monteur was binnen 20 minuten na mijn telefoontje al aan het sleutelen op de oprit. Alles wordt snel opgelost.

Dhr. P. Gommers (Dirksland)
03-08-2020

Ze zijn heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar.

Wilma van’t Hof (Dirksland)
03-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.