9,1
469 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Flakkee

9,1

469 beoordelingen

Filter

prima service ik word altijd fijn geholpen

Toyota eigenaar
15-08-2022

top garage klantvriendelijk, super service

M. W
05-08-2022

Heb de Toyota chr gekocht bij een Renault dealer.met 4000km op de teller Ben in onderhoud bij de Toyota dealerHad een lekkeband stonden gelijk voor me klaar

Toyota eigenaar
23-06-2022

Uitstekend Alles goed geregeld

W. A
05-05-2022

Afspraken nakomen Wat mij tegenvalt is dat na diverse Toyota’s nu de garantie van 3 jaar op een auto van 60.000 euro niet verlengt kan worden met een km stand van 40.000 km vindt ik dit niet zoals het moet dan kan ik ook eens gaan kijken bij merken die een andere garantie bieden. Mvg H>J.Steehouwer

Toyota eigenaar
07-04-2022

Zo blij met m'n nieuwe Toyota Yaris, wat een luxe om in deze auto te rijden.

Toyota eigenaar
10-03-2022

Toyota eigenaar
17-02-2022

Goede service Altijd behulpzaam en vriendelijk

Toyota eigenaar
16-02-2022

Ik ben altijd tevreden over de service van de Toyota dealer,

Toyota eigenaar
27-01-2022

Uitstekende dealer. Kan niet beter! Uitstekende service en kwaliteit van de dienstverlening

D.W. Piersma
02-12-2021

Goede service, prettig contact. Fantastische garage

Geeske Gentil
22-10-2021

Goede dealer die service geeft en begrip heeft voor de klant.

W den boer
27-05-2021

Betrouwbaar en fijne service.

E.P. Bender (Dordrecht)
07-05-2021

Afhandeling van de werkzaamheden was snel en adequaat. Er was geen prijsopgave vooraf, wel was de prijs redelijk. De wachtruimte was niet optimaal, er was geen rekening gehouden met de corona maatregelen. Het zou fijn zijn als er buiten het gebouw bankjes waren geplaatst voor gebruik bij goed weer. Ik ga volgende keer zeker weer naar deze dealer.

R.van Mastrigt
07-05-2021

Prima dealer, die afspraken nakomt.

Henk steehouwer (Ouddorp)
21-04-2021

Slechte service, komen afspraken niet na, vergeten dingen te doen en slechte communicatie.

B van Rooij
14-04-2021

Prettig bedrijf, deskundig en vriendelijk personeel.

Corrie van Ours
14-04-2021

Goede service en correcte behandeling.

Dhr.W.Chr.van Bellen (Tholen)
18-03-2021

Een aanrader hier uw auto aan te schaffen, omdat men u keurig te woord staat en meedenkt met de wensen.

Jaap (Middelharnis)
18-03-2021

Betrouwbaar en een vriendelijke ontvangst.

Dhr. A. van Prooijen (Stellendam)
16-03-2021

Goed en vertrouwd bedrijf met eerlijke mensen.

Jaco van der Have (Dirksland)
16-03-2021

Gewoon fijn geholpen.

jaap v d veer
04-03-2021

Prima zaak op allerlei terrein.

Bert Weikers (Nieuw-Beijerland)
22-02-2021

Prima garage, betrouwbaar, goede afspraken, snelle service!!

Marianne V. (Stellendam)
22-02-2021

Goede afspraken, deskundige mensen, vriendelijke ontvangst. Goede wachtruimte met beste koffie en drinken!

Gerard Oele (Sirjansland)
11-02-2021

Staan altijd voor je klaar.

Joke de Jong (Stellendam)
11-02-2021

Altijd goed geholpen, en service uitstekend, monteurs zijn vaklui.

Jaap van Wijk (Goedereede)
04-02-2021

Vriendelijke mensen en heldere afspraken!

Ad (Puttershoek)
04-02-2021

Goed contact, goede voorlichting, kortom geeft een vertrouwd gevoel.

Th.de Jong (Middelharnis)
29-01-2021

Dit bedrijf geeft een uitstekende service.

M. van der Valk (Renesse)
14-01-2021