9,1
470 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Flakkee

9,1

470 beoordelingen

Filter

Zakelijk goed (verkoop afdeling) en werkplaats maakte ook een zeer goedeindruk. Mijn Aygo ontving hier een grote onderhoudsbeurt.

E. Le Noble
19-11-2019

Vriendelijk, deskundige receptiemedewerker, Kwaliteit!

Bram Ritmeester (Brielle)
07-11-2019

De afwezigheid van degene, die normaliter dit soort handelingen afhandeld was met vakantie. In dit geval kreeg ik te maken met een vervanger en daarna met een vervangeres. De reperatie heeft naar mijn mening langer geduurd dan strikt noodzakelijk was.

Ing.Paul.A.van der Kamp (Ouddorp)
07-11-2019

Goed ontvangen, goede uitleg, prettige mensen,goed bedrijf.

Jaap boogaard (Middelharnis)
05-11-2019

Uitzonderlijk goede monteurs en goede service, vriendelijke mensen.

L.Quist (Sint Philipsland)
29-10-2019

Receptie keurig en klantvriendelijk.Werkplaats netjes en auto wordt keurig verzorgd.Afhandeling reparatie naar volle trevredenheid.

Mevr. M.J van den Berg (Middelharnis)
16-10-2019

Vriendelijk, behulpzaam

K. Pater
11-10-2019

Deze dealer "ontzorgt" dat is precies wat ik wil. Daarnaast zijn zij zeer service gericht en klantvriendelijk, ze denken mee.

Guus van Rooij (Stad aan het Haringvliet)
06-09-2019

Alles top

G van Breukelen (Utrecht)
04-09-2019

Goede garage. Wordt altijd zo goed mogelijk geholpen

Paula Pouwelse (Sommelsdijk)
16-08-2019

Goede, snelle service en vriendelijk personeel

Peter van der Hoek (Stellendam)
14-08-2019

ik ben het niet anders gewend maar een prijsopgave is wel gewenst ,maar je komt soms onderdelen tegen die niet te voorzien ezijn maar moeten wel bespreekbaar worden

klaas van de ketterij (sommelsdijk)
14-08-2019

Vakkundige monteurs, vriendelijk en correcte totaal service. Los van deze opmerking het klopt niet bij de administratie van Louwman, op de dag van invullen van deze survey ontving ik een brochure om nu zo spoedig mogelijk mijn auto te laten nazien. Zonde van het papier en de vragen die het bij mij oproept.

Wil Valkenburg (Dordrecht)
31-07-2019

Alles prettig geregeld

Wim (Barendrecht)
31-07-2019

Staan werkelijk altijd voor je klaar!!

Jim Bandhoesingh (Goeree )
31-07-2019

Een fijne garage en aardig personeel.

K Braber (Sommelsdijk)
31-07-2019

Gewoon goede service , en opnemen van uitlegvragen,ook na aankoop goede kontakten houden.

Henk steehouwer (Ouddorp)
23-07-2019

Bij binnenkomst in de showroom is er meteen aandacht voor mij als potentiele koper. Je wordt zeer goed begeleid tijdens het aankoopproces. Alle vragen worden duidelijk beantwoord. Van de aflevering wordt een klein feestje gemaakt (het zijn de kleine dingen die het doen). Wij zijn zeer tevreden!

Mevr Wiskie
23-07-2019

Goed en correct personeel, nette showroom, goede uitleg bij levering.

R.J. Verschoor (Nieuwe Tonge)
23-07-2019

Mooie dealer, goed toegankelijk en kundige verkopers!

Gerard Oele (Sirjansland)
23-07-2019

kundig en vriendelijk personeel

M.Mastenbroek (Sommelsdijk)
11-07-2019

Ze zijn aardig en staan gelijk voor je klaar

Wilma van’t Hof (Dirksland )
04-07-2019

Wij zijn al jaren klant bij deze dealer en altijd tot tevredenheid geholpen. We rijden na onze verhuizing (inmiddels al jaren geleden) extra kilometers voor Automobielbedrijf Flakkee B.V.

R. Bouman sr.
04-07-2019

De service is altijd correct, en je word netjes behandeld

Mark Ollefers (Middelharnis )
28-06-2019

Super autobedrijf waar leuke en vriendelijke mensen werken.

van Eeren (Hellevoetsluis )
07-06-2019

De administratie dient nauwkeuriger te zijn, zodat er geen onnodig telefoon- en postverkeer is.Bij een private lease zou het ook wenselijk zijn als ik niet zelf aan de bel moet trekken als mijn jaar verlopen is

W.J.H.M. van der Kruijs (Stellendam)
05-06-2019

Goede klantgerichte en vakkundige baliemedewerker die oog heeft voor de klant en de service hoog in het vaandel heeft staan.Ook de showroom heeft een goede uitstraling.Leen auto zou gratis mogen zijn(behalve brandstof) bij grote beurt.Grote beurt is best wel prijzig en ten opzichte van 2 jaar geleden ben ik ruim € 100,- meer kwijt aan de beurt.

John vd Loosdrecht (Stellendam)
17-05-2019

Vriendelijk Houden zich aan de afspraak

Tiggelman (HellevoetsluisFragmenten schuiven om ze te verwijd)
08-05-2019

Dichtbij. Zeer klantvriendelijk. Netjes, snel. Wel duur.

B. Bunschoten (Nieuwe tonge)
03-05-2019

Komen garantie werkzaamheden zeer goed na, echt een plus.

Ate Iepema (Puttershoek)
03-05-2019