9,1
470 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Flakkee

9,1

470 beoordelingen

Filter

Klantvriendelijk en servicegericht bedrijf, waar ik al jaren snel en adequaat word geholpen. Ik kan deze zaak van harte aanbevelen voor de aanschaf en service van je volgende auto!

E.Brenninkmeijer (Numansdorp)
24-04-2019

Als je een afspraak maakt, is het daarna altijd prima geregeld, nooit geen klachten.

Chris-Jan Almekinders (Herkingen)
18-04-2019

Prettige garage, keurige mensen zowel bij de receptie als in de werkplaats. Nette schone werkplaats. Afspraken worden keurig op de afgesproken tijd volgens de afgesproken prijs uitgevoerd. Auto wordt geheel gewassen en schoon opgeleverd.

R. de Graaf (Sommelsdijk)
10-04-2019

Er is geen betere dealer. Service staat hoog in het vaandel. Klantvriendelijke medewerkers.

Bert Weijers (Nieuw-Beijerland)
09-04-2019

Al jaren klant bij deze garage en heb er prima ervaringen mee.

c.d. kranendonk (ouddorp)
15-03-2019

vriendelijk

HC van Meer (den Bommel)
20-02-2019

Vakkundig en vriendelijk personeel

Koos Goedegebuur (Dirksland)
25-01-2019

zeer kundige mensen, zowel de verkoop als de monteurs

A.J. Brehm (Delft)
18-01-2019

Gewoon een eerlijke, correcte garage met vriendelijke medewerkers.

hokke (vierpolders)
04-01-2019

goed onderhoud en correcte behandeling

A van der Doe (Middelharnis)
04-01-2019

Vriendelijk, eerlijk en je bent er op je gemak. Nemen alle tijd voor je.

Petra van Popering (Bruinisse)
03-01-2019

Vriendelijk word goed geholpen nemen de tijd voor je. Zowel verkoop administratie als werkplaats. Ben zeer tevreden.

J. Van der mast (Nieuwe-Tonge)
14-12-2018

Prettige medewerkers. Betrouwbare auto. Goede service

Jan de jong (Dirksland)
14-12-2018

Goede en correcte service en je wordt altijd vriendelijk ontvangen in de showroom. Zijn erg betrokken bij hun klanten.

R.J. Verschoor (Nieuwe Tonge)
14-12-2018

Tevreden!!!

Bram Ritmeester (Brielle)
14-12-2018

Wordt correct goed aardig gezellig geholpen !!!

F Grinwis
13-12-2018

Erg vriendelijk BetrokkenV akkundig Fijne ruimte om te wachten met heerlijke koffie

Mara van Hoey smith (Rockanje)
05-12-2018

Goede en betrouwbare dealer

J.Vroegindeweij (Melissant)
05-12-2018

Prima service, persoonlijke aandacht, alles is mogelijk en men denkt mee. Reparaties nog nooit klachten gehad en acceptabele prijzen. Ook bij aanschaf nieuwe auto alle aandacht. We komen hier al jaren en al is het 40 minuten rijden, hebben we er graag voor over

Wim Breeman (Rhoon)
05-12-2018

Aandacht, afspraak is afspraak en service hoog in het vaandel.

Valkenburg (Dordrecht)
30-11-2018

Prima service.

d J MOSTAARD (WOERDEN)
30-11-2018

Ik ben zeer tevreden. Het is een fijne garage en goede service.

Jani Meijer (Ouddorp)
14-11-2018

Is als garage betrouwbaar en komt afspraken na. Altijd correct en vriendelijk personeel.

W. de Ridder (Melissant)
02-11-2018

Nou zonder grappen, dit is echt een hele fijne dealer. Ze zijn deskundig, aardig, professioneel en werken snel. Daarnaast zijn ze duidelijk in de communicatie en weet je ook echt wat je krijgt. Dus ze doen wat ze ook zeggen. Niks teveel gezegd, alleen maar complimenten voor ze! En nee, ik word niet gedwongen om dit te zeggen, ik ben echt positief.

Dhr. Van der Welle (Oude-Tonge)
17-10-2018

Goede service met een glimlach en er wordt gedaan wat je verwacht. Maken ruimte om snel acute problemen op te lossen.

Richard van Doesburg (Brielle)
17-10-2018

Goede en nette behandeling

A.v.d.Aa (Oostvoorne)
11-10-2018

Warme vriendelijke garage met kennis van zaken en vakkundigheid

Willem G A Kerkhof (Zeist)
05-10-2018

Net bedrijf

Rob Winkelman (Melissant)
26-09-2018

Personeel is voorkomend en deskundig.Het bedrijf komt de gemaakte afspraken na.Dit beschouw in deze tijd als bijzonder prettig.

Ing.P.A.van der Kamp (Ouddorp)
13-09-2018

Vriendelijk en vakkundig personeel. Altijd bereid om me even naar mijn werk te rijden en ‘s middags weer op te halen. Investeren ook in personeel dat minder makkelijk een plek op de arbeidsmarkt vindt. Prettig bedrijf.

Anne Marijke Elema (Middelharnis)
13-09-2018